December 29, 2017

December 28, 2017

December 28, 2017

November 17, 2017

Please reload

Entradas recientes

CONVENI RACC

December 28, 2017

1/2
Please reload

Entradas destacadas

CAMPANYA DE NADAL

November 17, 2017

CIRC 2117

 

Benvolgut socis,  

 

La Unió de Botiguers de Cambrils arranquem de nou la campanya de Nadal amb totes les activitats que puguin ser més atractives pels nostres associats i clients. A continuació us detallem les accions previstes per a que pugueu participar en totes les que creieu més convenients:

 

LA CISTELLA DE NADAL.  Després de la gran acceptació, participació i repercussió que va tenir l’any passat, aquest any la farem de nou. Per poder participar és necessari que els establiments aportin un val regal amb un import mínim que  ha de ser de 30€ PVP. Els VALS REGAL s’exposaran juntament amb el nom de l’establiment a un gran arbre de Nadal a la mateixa ubicació de la pista de patinatge. Per entrar a formar part del sorteig, els clients dels establiments participants, hauran de dipositar els seus tiquets de compra amb el nom i telèfon de contacte a les urnes situades al Centre de les Basses i a la Revista Cambrils. El sorteig es farà el dia 22 de desembre.

 

PISTA DE PATINATGE. Del 2 de desembre 2017 al 7 de gener 2018, disposarem de la pista de patinatge sintètic que s’instal·larà a la Plaça del Pòsit. El tiquet directament en pista tindrà un preu de 3€ per cada 20 minuts. Si voleu tenir tiquets per obsequiar als vostres clients els podeu adquirir a les nostres oficines a un cost de 30€ per 20 entrades, us surt a 1,50€ el tiquet.

 

ATRACCIONS.  Del 22 de desembre 2017 al 7 de gener 2018, aquest any també disposem de les atraccions infantils a la Plaça Carles Roig i a la Plaça Josep Martí i Nolla, a la Vila i a la plaça Mossèn Batalla, Aragó i Consolat de Mar, a Port. El preu es de 15€ per 100 tiquets gratuïts  Els establiment que esteu interessats a disposar de tiquets per obsequiar als vostres clients els podeu sol·licitar a les nostres oficines.

 

CONCURS D’APARADORS. Un any més celebrarem el tradicional Concurs d’aparadors. Per poder participar cal que ens ho comuniqueu a les nostres oficines abans del dia 11 de desembre. El jurat valorarà els aparadors participants la tarda del dissabte 16 de desembre.

 

MOQUETA DE NADAL. Com cada any podeu disposar de moqueta vermella amb motius nadalencs per donar un toc més festiu a les dates que s’acosten. El preu de la moqueta és 5€ el m2 i les mides disponibles seran com sempre les següents: 1 x 4 i 1 x 6. Per poder gestionar les comandes de manera més efectiva us demanem que ens ho feu saber abans del dia 24 de novembre.

 

Podeu posar-vos en contacte amb la nostra oficina trucant al 977 79 16 88, o mitjançant el nostre correu electrònic ubc@ubcambrils.com.

 

Agraïm la vostra col·laboració i aprofitem l’avinentesa per saludar-vos molt cordialment.

 

 

 

 

Enrique Arce Peñacoba

PRESIDENT

 

Cambrils,  17  de novembre  de 2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Oficina:

Cami de les Tres Eres, 3, 1, 1

43850 CAMBRILS

Telefono:

T: 977 791 688

  • facebook
  • Twitter Clean