QUI SOM

La Unió de Botiguers de Cambrils fundada l'any 1978 es va constituir per l'integració voluntària de comerciants amb establiments ubicats a la ciutat de Cambrils, per poder conjuntament potenciar i promocionar aquest comerç.

L'any 1997 el Departament d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, va posar en marxa els Plans de Dinamització per fer front a la amenaça per la globalitació econòmica, la implantació de grans superfícies, noves formes de distribució, canvis d'hàbits i comportament dels consumidors entre d'altres.

La Unió de Botiguers va creuer convenient engegar un Pla de Dinamització per Cambrils i l'any 1999 va iniciar tot un seguit d'accions per poder-ho dur a terme. El Pla de Dinamització a Cambrils 'CAMBRILS OBERT', es va engegar l'any 2001 amb la col'laboració de la Generalitat, l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Reus.

L'objectiu de Cambrils Obert és aconseguir la millora i competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercial des d'un punt de vista territorial. En poques paraules, el que es vol aconseguir és arribar a ser un bon conjunt comercial a cel obert.

'CAMBRILS OBERT' ha potenciat les iniciatives de la UNIÓ DE BOTIGUERS i amb la finalitat de promoure un increment de l'activitat comercial a Cambrils.

Oficina:

Cami de les Tres Eres, 3, 1, 1

43850 CAMBRILS

Telefono:

T: 977 791 688

  • facebook
  • Twitter Clean